PINTO & CO
Welkom bij Pinto & Co
interieur architectonisch ontwerp

Onze filosofie

Het bureau Pinto & Co, Interior Architectural design, is in België uitgegroeid tot dé referentie in het ontwerp van horecaprojecten maar ook in het herinrichten van particuliere of publieke ruimtes zoals ziekenhuizen, schoonheidsklinieken, vergaderzalen, hotels en gastenverblijven, winkels, spa’s en expositiestands.

Pinto & Co neemt het volledige project voor zijn rekening; van herstelwerken en renovatie van het gebouw, binneninrichting en decoratie, het ontwerpen van meubilair, verlichting, tapijten, het logo en de kaart van het restaurant, tot zelfs de kledij van het personeel toe.

Meer dan 100 projecten zette de Belgisch-Portugese Antoine Pinto al op het getouw, op dit moment is hij als totaalontwerper van horecaprojecten uniek in België. De academisch gevormde Antoine Pinto is een beeldhouwer van ruimtes.

Zijn verwezenlijkingen zijn staaltjes van conceptuele kunst. Met doorzichtige en lichtgevende elementen en eigentijdse materialen geeft hij de ruimtes die hij onder handen neemt een ware gedaanteverandering. Corian bijvoorbeeld, moduleert hij om er bars, plafonds en allerhande vormen mee te maken.
Antoine Pinto, die nooit om nieuwe ideeën of grote plannen verlegen zit, verrast ons met zijn verbazingwekkende levendige verbeelding. Zijn geheim : een totaalaanpak.

WAT WE DOEN

Ons kantoor is gespecialiseerd in de foodservice industrie, het verzorgen van het hele concept inclusief menu design als gastronomische adviseur.

We zijn ook experts te ontwerpen met de openbare ruimte.

RESTAURANT Design

pic1-pinto

MEUBILAIR Design

pic2-pinto

BUSINESS Design

pic3-pinto

FOTOGRAFEN

Ana Carvalho, Chantal Deleuze, Mireille Roobaert, Pascal Hubert, Pierre-Olivier Tulkens

Contacteer Ons

Chaussée de la Grande Espinette 170b
1670 St-Genesius-Rode
Tel:+32 (0)2 502 01 37 Fax:+32 (0)2 502 01 96 Email:info@pintoandco.be Email:antoinepinto@pintoandco.be
© Copyright 2016 - Pinto and Co.